Tøjdyr

Pride Flag

Fetich for

Tøjdyr

Officielle navn
Kategori

Plushofili

Seksuel tiltrækning til tøjdyr

Plushofili, almindeligvis kaldet plushophilia eller plushies, er en form for kink og fetichisme, der involverer en tiltrækning til bamser / plysdyr. Det er blevet foreslået, at tiltrækningen kan være relateret til barndommens nostalgi og komfort forbundet med disse genstande, eller at udvikle sig efter at have oplevet traumer i barndommen og personen har søgt trøst hos udstoppede dyr.

For at have seksuelle interaktioner med deres bamser, ændrer nogle Plushofile deres plushies med et hul eller huller.

Plusofile kan opleve mental nydelse ved blot at røre ved, lugte til eller sove med deres plysdyrssamling.

Plusofile hævder ofte, at deres interesse for plysdyr er ikke-seksuel, selv om nogle søger voksenorienterede plysdyrprodukter.

I de senere år har internettet skabt en platform, hvor enkeltpersoner kan udtrykke og dele deres interesser i plushofili. De sociale medier er fyldt med passionerede fans, der diskuterer og deler billeder af deres samlinger af plysdyr. Voksenorienterede websteder tilbyder også visuelt stimulerende materiale til dem, der søger noget lidt mere vovet.

Personer, der dyrker Plushofili, kan af nogle blive opfattet som mærkelige eller usædvanlige, men det er vigtigt at huske, at sådanne fantasier aldrig bør bedømmes uden at kende alle fakta først. I de fleste tilfælde er Plushofile bare almindelige mennesker, der har fundet noget som giver dem nydelse uden at skade andre.

Relaterede begreber: Ursusagalmatofili, furry sex eller yiff.

Interessante links om Plushofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher