Bamser

Pride Flag

Fetich for

Bamser

Officielle navn
Kategori

Ursusagalmatofili

Seksuelt tiltrækning til bamser eller udklædning som en bamse / et dyr.

Ursusagalmatofili, også kendt som plushofili, er en type fetich, der involverer en tiltrækning til bamser. Det er ikke almindeligt diskuteret, men udbredelsen af fetichen er stigende på grund af den stigende accept af utraditionelle seksuelle præferencer.

Udtrykket “ursusagalmatofili” kommer af to latinske ord: ursus (bjørn) og agalmatofili (tilbedelse af statuer). Udtrykket blev først opfundet i en forskningsartikel af sexolog Dr. Omer Bessam i 2016.

Mennesker med denne fetish er typisk tiltrukket af nuttede eller søde udstoppede dyr og tøjdyr, snarere end dem, der er mere realistiske eller anatomisk korrekte. Mens nogle kan blive ophidset ved at kramme, nusse eller kærtegne et plysdyr, kan andre foretrække at onanere, mens de bruger et som rekvisit eller visuel stimulus. Nogle personer kan endda blive ophidset blot ved at se på billeder af deres yndlingsplysdyr eller ved at fantasere om dem.

Ursusagalmatofile har ofte en stærk følelsesmæssig tilknytning til deres plysdyr og kan danne dybe bånd med dem. De kan finde trøst i at have dem omkring sig og bruge dem som ledsagere, når de føler sig ensomme eller stressede. Ursusagalmatofile tager sig normalt meget godt af deres elskede genstande og behandler dem næsten som rigtige kæledyr – de klæder dem på med tøj, giver dem navne, taler med dem og tager billeder med dem.

De nøjagtige årsager til ursusagalmatofili er ukendte, men man mener, at personer, der har haft traumatiske oplevelser i barndommen – såsom misbrug eller vanrøgt – kan være mere tilbøjelige til at udvikle denne form for fetich, da de søger trøst gennem den ømhed, der er forbundet med tøjdyr. På samme måde kan personer, der er vokset op uden søskende, eller personer, der har haft svært ved at danne meningsfulde relationer i voksenlivet, i stedet finde trøst i platonisk fysisk kontakt med plysdyr.

Interessante links om Ursusagalmatofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher