Statuer

Pride Flag

Fetich for

Statuer

Officielle navn
Kategori

Agalmatofili

At blive seksuelt opstemt af statuer

… eller mannequin dukker.

Agalmatofili er et begreb, der bruges til at beskrive en persons seksuelle tiltrækning til menneskelignende statuer og skulpturer. Det betragtes som en fetich, da det indebærer fantasier omkring genstande eller ting, som man ikke typisk tænker på som seksuelt ophidsende. Selve udtrykket stammer fra de græske ord “agalma”, der betyder “statue”, og “philia”, der betyder kærlighed.

Den mest almindelige form for agalmatofili indebærer seksuel tiltrækning til humanoide skulpturer eller figurer, såsom mannequiner, dukker og robotter. Disse genstande kan findes på museer, i stuer, i indkøbscentre eller endda på gadehjørnet. I nogle tilfælde kan folk også føle sig tiltrukket af kunstværker, der forestiller menneskelignende figurer – f.eks. en marmorstatue af Venus eller en bronzebuste af Zeus.

Den aktivitet, der er forbundet med agalmatofili, kan spænde fra blot at beundre skulpturen på afstand til mere intime former for kontakt som f.eks. kysse og røre ved den. Nogle personer har endda været kendt for at have samleje med deres udvalgte objekt.

I modsætning til nogle feticher, som kan dukke op pludselig ud af ingenting, har agalmatofile som regel haft en livslang påskønnelse af statuer og skulpturer siden barndommen. Dette kan måske skyldes en tidlig interesse for kunst og æstetik, som med tiden udviklede sig til noget mere erotisk. Det kan også være relateret til visse psykologiske træk som ensomhed og selvværdsproblemer. At finde trøst i en idealiseret partner kan være trøstende for dem, der føler sig utiltrækkende eller uelsket af andre.

Interessante links om Agalmatofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher