Ældre

Pride Flag

Fetich for

Ældre

Officielle navn
Kategori

Gerontofili

Seksuel tiltrækning til ældre mennesker

Ordet gerontofili blev opfundet i 1901 af psykiater Richard von Krafft-Ebing. Det stammer fra græsk: geron, der betyder “gammel person” og -fili, som du kan læse om på forsiden af dette leksikon.

Gerontofili er defineret som seksuel forkærlighed for ældre mennesker. Det bruges typisk til at beskrive en seksuel præference for voksne i deres senere leveår og kan klassificeres som en fetish. Personer med gerontofili kan have en interesse for ældre partnere på grund af deres opfattede raffinement, erfaring og visdom.

Gerontofile kan føle sig tiltrukket af partnere, med hvem de kan opleve ældre alder i et forhold. De føler sig også romantisk tiltrukket af tanken om at leve livet forfra – bare denne gang sammen med en erfaren partner i stedet for ved egne forsøg og fejltagelser.

Interessante links om Gerontofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher