Afføring

Pride Flag

Fetich for

Afføring

Officielle navn
Kategori

Koprofili

Seksuel tiltrækning til egen eller andens afføring

Koprofili, fra græsk kópros der betyder ekskrementer, er en seksuel fetich, der omhandler sex med eller udforskning af afføring. Det har været kendt og praktiseret i mange år, men stammer muligvis fra gamle egypten. I dag er den seksuelle fetich blevet mere almindelig og accepteret i det offentlige rum og har fået et nyt navn: scatofili.

Koprofili kan involvere forskellige aktiviteter såsom røre, smage, dufte eller endda indtagelse af afføring. Nogle mennesker synes måske at det er et væmmeligt begreb, men for dem der praktiserer det, kan det være et meget spændende element i deres sexliv. Mange oplever det som en intellektuelt stimulering og har ofte en stærk følelsesmæssig forbindelse til denne type af seksualitet. Nogle tænder på at det for det er noget af det mest ekstreme de kan finde på seksuelt.

Selvom koprofili ikke er så almindelig som andre former for fetichisme, findes der mange online-grupper, hvor folk samles for at dele tips og tricks, stille spørgsmål og udforske deres interesser med andre ligesindede.

Sjove facts om Koprofili inkluderer:

  • Det har fået sit navn fra græsk “coprophilia” som betyder “kærlighed til afføring”.
  • Koprofili er ofte associeret med BDSM kultur (bondage-disciplin-sadomasochisme) grundet sin tabu-karakter og frastødende natur.
  • Der findes mange forskellige typer produkter specielt designet til koprofile. Disse produkter kan omfatte latexhandsker, lommetrusser, rengøringsmidler mv., der alle er beregnet til at gøre oplevelsen mere behageligt.
  • Hvis du får det dårligt af billedet til denne fetich, så er den nok ikke noget for dig.

Coprophilia på Engelsk – Også kaldet Skatofili (Scatophilia) og

Sjældent også kaldet Fekofili

Interessante links om Koprofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher