Spøgelser

Pride Flag

Fetich for

Spøgelser

Officielle navn
Kategori

Spektrofili

Seksuel tiltrækning til spøgelser eller ånder

Spektrofili er en type fetich, der er karakteriseret ved seksuel tiltrækning til spøgelser eller ånder. Det er også kendt som spøgelses-seksualitet, spektrofile fantasier og fantom-seksualitet.

Almindelige manifestationer af spektrofili omfatter seksuelle fantasier om spøgelser, at se paranormale shows på tv og at have stærke følelser for en usynlig tilstedeværelse i ens soveværelse eller hus. De, der identificerer sig som havende denne fetich, kan føle sig tvunget til at have sex med et spøgelse eller et åndevæsen. Dette kan tage form af at vågne op med en fysisk følelse i sengen, som om en anden person er der sammen med dem, selv om de ikke kan ses – og derefter indgå i seksuel aktivitet, som om den anden person var fysisk til stede.

Spektrofili kan også manifestere sig i drømme, der involverer spøgelser eller ånder. Nogle personer, der oplever denne fetich, kan drømme om en ånd, der kommer til dem om natten og tilbyder behagelig kontakt – enten gennem ud-af-kroppen-oplevelser eller blot mens de sover.

Selv om den nøjagtige oprindelse af spektrofili er ukendt, mener nogle, at den kan være forbundet med kulturelle overbevisninger om det overnaturlige, ritualer, der involverer at ære forfædre og afdøde slægtninge, eller en persons ønske om nærhed med en person, der er gået bort. Forskning tyder på, at mennesker med spektrofile tendenser kan have et underliggende trossystem, som indebærer accept af døden og omfavnelse af det, der ligger bagved.

Fænomenet er blevet dokumenteret gennem historien; nogle af de tidligste omtaler findes i beretninger fra det 19. århundrede i Europa. Mens nogle kulturer ser positivt på spektrofili, er det i andre kulturer tabubelagt eller endog uhyggeligt på grund af dets forbindelse med overnaturlige væsener (som ofte har onde hensigter).

Interessante links om Spektrofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher