Betale for sex / Røvet

Pride Flag

Fetich for

Betale for sex / Røvet

Officielle navn
Kategori

Krematistofili

Seksuel ophidselse ved at blive tvunget til at betale for sex eller røvet

Krematistofili er en fetich for at blive tvunget til at betale for sex eller ligefrem blive røvet.

Krematistofili, også kendt som en finansiel dominansfetich, er en type BDSM-aktivitet, der involverer en person, der påtager sig rollen som “giver” eller “dominerende”, og en anden person, der spiller rollen som “tager” eller “underdanig”.

Udtrykket blev først opfundet af psykoanalytikeren Richard von Krafft-Ebing i hans bog Psychopathia Sexualis i 1886. Krematistofile er personer, der finder nydelse i at udveksle penge for seksuel tilfredsstillelse, og som regel udfolder de scener med en person, som de anser for at være dem økonomisk overlegen. Det kan ses som en ekstrem fetich, der tager sigte på magtdynamik og ydmygelse mellem partnere.

Krematistofiliens tiltrækningskraft ligger i dens evne til at skabe en følelse af afhængighed mellem to mennesker; man er afhængig af giveren for penge, samtidig med at man samtykker til deres autoritet over økonomien. Selve handlingen kan antage forskellige former alt efter, hvad begge parter foretrækker; fra blot at få en anden til at betale deres gæld til fuldstændig økonomisk kontrol over hele deres liv. Disse aktiviteter kan spænde fra mere symbolske handlinger som at give smykker eller dyre genstande i gave til egentlige lån med betalingskort med betingelser, som skal følges af modtageren, for at han/hun kan modtage betaling.

Den følelsesmæssige intensitet omkring krematistofili kan sammenlignes med andre aktiviteter som f.eks. spanking, bondage og rollespil, men med en ekstra dynamik af monetær underkastelse involveret. Selv om der er nogle tilfælde, hvor udveksling af penge ikke ses som gavnlig, men snarere som umenneskeliggørende og misbrug, er det vigtigt, at begge parter forstår hinandens grænser, før de engagerer sig i enhver form for leg, der involverer økonomi.

Betaling kan for nogle mænd give en følelse af magt, fordi partneren nu er forpligtet til at efterkomme deres ønsker, og der er ingen skyld i ikke at give noget tilbage.

Modsætning til Kleptolagni / Harpaxofili, der er fetichen for at stjæle / begå røveri eller indbrud.

Interessante links om Krematistofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher