Kvælning (med partner)

Pride Flag

Fetich for

Kvælning (med partner)

Officielle navn
Kategori

Asfyxofili

Seksuel ophidselse ved at kvæle nogen

Kvælning er handlingen med at kvæle nogen, indtil de går ud. Det er utroligt farligt og kan føre til hjerneskade.  Det bør kun gøres sammen med en person, du har tillid til, da det let kan forårsage alvorlig skade. Begynd altid i det små og øg intensiteten langsomt, indtil det er behageligt for begge parter. Husk at holde kommunikationen åben og at holde pauser ofte. Tag aldrig kvælertag på nogen, der ikke har givet fuldt samtykke eller har drukket alkohol eller taget stoffer. Sikkerheden er altid vigtigst!

Overordnet set findes der to former for kvælvning:

“Blood choke”

Hvor der blokeres for blodtilførsel til hjernen. Slukker for hjernen inden for 5-14 sekunder. Kan være dødelig, hvis den ikke udløses på det rigtige tidspunkt. Kræver omhyggelig øvelse og forsigtighed. Ikke for begyndere. Kan forårsage alvorlig fysisk skade eller endog døden, så vær yderst forsigtig, når du udfører denne aktivitet!

“Air choke”

Forhindrer vejrtrækning og partneren besvimer typisk efter 1/2 til 5 minutter. Det er vigtigt at sikre, at den person, der bliver kvalt, er i sikkerhed og hurtigt kan komme ud af situationen, hvis det er nødvendigt.

Se eventuelt også: Kvælning (af sig selv) og Åndedrætsleg

Interessante links om Asfyxofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher