Urin

Pride Flag

Fetich for

Urin

Officielle navn
Kategori

Urofili

Seksuel tiltrækning til Urin

Seksuel handling, der involverer urin. Også kendt som “Watersports”, urofili eller “våde lege”.

Urofili, er en seksuel fetich, hvor personer finder nydelse i en anden persons urin. Det hører til kategorien parafil adfærd, som omfatter aktiviteter, der anses for at være atypiske og/eller ukonventionelle.

Urofile oplever både fysisk og psykisk ophidselse, når de udsættes for urin eller urineringsrelaterede aktiviteter. Dette kan omfatte at lugte, røre ved, smage eller drikke urin. Urofile kan også nyde at se andre urinere og deltage i rollespil, der involverer vandladning eller at gøre sig selv eller en anden person våd.

Oprindelsen af urofili er ikke velkendt. Nogle mener, at det kan stamme fra et infantielt ønske om omsorg og pleje. Andre mener, at det er et udtryk for magtspil mellem to personer, der er involveret i BDSM-aktiviteter, mens endnu andre ser det som en form for fetichisme eller voyeurisme.

De sundhedsrisici, der er forbundet med urofili, afhænger i høj grad af den type aktivitet, der er involveret. Hvis det er en del af aktiviteten at drikke urin, er der risiko for at få en seksuelt overført infektion (hvis en af partnerne har en sådan). Der er også en risiko for kemisk forgiftning, hvis stoffer, som en af partnerne har brugt, er blevet udskilt gennem urinen. Hvis der er hudkontakt med frisk urin, er der desuden risiko for at udvikle urinvejsinfektioner som følge af bakteriel forurening.

Det skal også bemærkes, at urolagni (seksuel tilfredsstillelse ved at se en anden urinere) ikke nødvendigvis indebærer direkte fysisk kontakt mellem partnerne. Det indebærer derfor færre sundhedsrisici end dets “håndholdte” modstykke (urofili). Det betyder dog ikke, at urolagnia er helt uden potentielle konsekvenser; de, der udøver denne adfærd, kan stadig blive udsat for juridiske konsekvenser, afhængigt af hvor de bor, og hvordan de vælger at udtrykke sig seksuelt.

Mennesker er tiltrukket af urinsex af forskellige årsager:

  1. Forbud og Tabu: Noget af det, der er forbudt eller betragtes som tabu, kan være tiltrækkende for nogle mennesker, fordi det bryder med normen eller er noget, man “ikke burde gøre”.
  2. Dominans og underkastelse: Urin kan bruges i BDSM lege som et middel til at udtrykke dominans eller underkastelse.
  3. Intimitet: For nogle kan urinsex være en dybt intim handling, en deling af noget meget privat.
  4. Sensation: Nogle kan lide den fysiske fornemmelse af urin, hvad enten det er varmen, fugtigheden eller andet.
  5. Nysgerrighed: Nogle kan være nysgerrige og ønsker at udforske forskellige former for seksuel aktivitet.
  6. Biologisk eller kemisk tiltrækning: Nogle teorier foreslår, at der kan være en biologisk eller kemisk reaktion på urin, der gør det tiltrækkende for nogle.
  7. Barndomsoplevelser: Nogle psykologiske teorier peger på tidlige barndomsoplevelser som en mulig forklaring, skønt dette er kontroversielt.

Det er vigtigt at bemærke, at så længe alle involverede parter giver deres samtykke og aktiviteten udføres på en sikker måde, er det en privat sag mellem de involverede personer.

Det siges, at du kan spotte en i offentligheden med denne fetich ved at personen har et gult lommetørklæde i deres lomme.

Interessante links om Urofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher