Tilsmudsning

Pride Flag

Fetich for

Tilsmudsning

Officielle navn
Kategori

Salirofili

Seksuel nydelse ved at tilsmudse andre

Salirofili er en seksuel fetich, hvor en person opnår nydelse ved at tilsmudse eller ændre udseendet af sin partner med f.eks. sæd, spyt og urin.

Dette kan også omfatte at rode med deres hår eller ødelægge deres tøj, dække dem ind i mudder eller snavs, eller ændre deres udseende på anden vis. Det er vigtigt at bemærke, at denne fetich ikke involverer at skade personen, men snarere ændre deres udseende på en erotisk måde.

Ordet stammer fra det franske ord “salir“, som betyder “at tilsmudse”. Hvis fetishen er en besættelse, kan den kaldes for saliromania. Det forveksles ofte med salofili, en tiltrækning til salt eller saltagtige ting (især krops sved) der stammer fra det latinske ord for salt, “sal“.

Nogen der har fanget forsøget på humor med topbilledet til denne fetich? 😉

Interessante links om Salirofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher