Hænder

Pride Flag

Fetich for

Hænder

Officielle navn
Kategori

Cheirofili

At blive seksuelt tændt af hænder.

Håndfetichisme er en form for seksuel ophidselse, hvor synet, følelsen og/eller lugten af hænder bliver seksuelt stimulerende. Dette kan omfatte alt fra at beundre nogens manicurerede negle til at føle sig ophidset af at bære handsker eller andet tilbehør relateret til hænder.

Cheirofili, eller fetish for hænder, er en form for seksuel tiltrækning til hænder og berøring af hænder. Det menes at være en af de ældste feticher, som menneskeheden kender, da den er dokumenteret i gamle græske skriftruller fra over 2400 år siden.

Cheirofili indebærer, at en person bliver seksuelt ophidset af konsistensen, duften, udseendet og følelsen af partnerens hænder. Dette kan ikke kun omfatte nydelse af berøring med ens egne hænder, men også at blive berørt af en andens hænder. Fetichen kan udforskes yderligere gennem aktiviteter som håndleg, håndmassage, kærtegn, slikkeri og endda kysse. Nogle personer kan have fornøjelse af blot at se deres partner køre deres hænder sammen eller rundt om deres krop.

Det psykologiske aspekt bag cheirofili er ofte relateret til ideen om intimitet, der skabes, når to mennesker rører hinandens hænder. En følelse, der ikke kan kopieres med nogen anden del af kroppen. Denne intime forbindelse mellem to mennesker kan være dybt tilfredsstillende og give fysisk trøst efter at have oplevet en traumatisk begivenhed.

Man kan dyrke sikker cheirofili ved at bruge gummihandsker 😉

Historien bag cheirofili går århundreder tilbage og vil højst sandsynligt forblive en meget eftertragtet fetish i mange år på grund af dens dybe konnotationer knyttet til intimitet og tillid mellem partnere.

Prøv selv at nusse dine partners hænder et par minutter – eller omvendt. Læg mærke til om det ikke føles dejligt intimt.

Seksuel tiltrækning på andet end de kropsdele der “normalt” anses for at være seksuelle, kaldes også partialisme.

Interessante links om Cheirofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher