Fødder

Pride Flag

Fetich for

Fødder

Officielle navn
Kategori

Podofili

En seksuel besættelse af foden

Dette kan omfatte aktiviteter som foddyrkelse, slikke og kysse fødderne, gnide eller massere fødderne og endda lugte til dem. Nogle mennesker finder det også ophidsende at klæde deres partners fødder i strømper eller andre former for tøj eller at inddrage fødderne i sexlege.

Fodfetichisme er en relativt almindelig interesse, der kan tilføje et ekstra lag af glæde ved sex og intime aktiviteter. Der er mange forskellige måder at udforske denne fetich på, og den kan nydes af begge partnere, uanset køn. Med den rette indstilling, kommunikation og samtykke kan fodfeticher være en spændende måde at krydre jeres sexliv på.

Ud over seksuelle aktiviteter, der involverer fødder, nyder nogle personer de tilbeder og tilbeder simpelthen deres partneres fødder. Det kan være at røre, kysse, slikke og massere fødderne eller bare bruge tid på at kigge på dem eller tage billeder. At få en fodmassage eller pedicure sammen kan være en god måde at slappe af og nyde hinandens selskab på, mens man udforsker denne fetich på en sjov og legende måde.

Interessante links om Podofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher