Berøre stoffer eller hud

Pride Flag

Fetich for

Berøre stoffer eller hud

Officielle navn
Kategori

Hyphephilia

Seksuel ophidselse ved berøring af stoffer som fløjl eller pels


Hyfefili (hyphephilia) defineres som en form for seksuel ophidselse ved stimulerende stoffer som fløjl eller pels.

Personer, der identificerer sig som hyfefile, er seksuelt ophidsede af følelsen af visse stoffer mod deres hud og kan finde nydelse i at deltage i aktiviteter som f.eks. at nusse med en partner, der er iført stof, der behager dem, eller at gnide sig op ad et tekstilobjekt.

Hyfefile beskriver ofte deres fetich som “at blive omfavnet af stoffet”

Nogle mennesker med Hyfefili har brug for at føle og gnide håret eller huden på deres partnere for at opnå seksuel tilfredsstillelse. Andre foretrækker simpelthen fornemmelsen af ​​materialer som pels, læder eller visse typer stof. De, der gør dette på en måde uden samtykke, engagerer sig mere specifikt i det, der kaldes touchisme. Doroplilia refererer kun til at røre ved ting relateret til dyr som pels, læder og hud.

Hvad angår oprindelsen af hyfefili, foreslår nogle forskere, at den kan stamme fra tidlige barndomsoplevelser, såsom at blive trøstet af bløde tæpper eller tøjgenstande i tider med nød eller ked af det. Andre hævder, at denne form for ophidselse har eksisteret i meget længere tid end vi tror – de hævder, at vores forfædre ville have oplevet lignende fornemmelser, når de sov på dyreskind og pelse, som blev brugt til isolering, før moderne syntetiske materialer var tilgængelige.

Der er også beviser for, at de, der dyrker hyfefili, gør det af andre grunde end ren seksuel ophidselse – f.eks. bruger de tekstiler til at slappe af og falde til ro efter perioder med stress eller vanskelige situationer. F.eks. bruger mange mennesker vægtede tæpper til f.eks. at reducere angst og forbedre søvnkvaliteten – hvilket til dels skyldes, at de giver et fysisk pres, der svarer til at blive omfavnet eller svøbt, hvilket kan aktivere visse hormoner, der er relateret til afslapning og tilknytning (f.eks. oxytocin).

Interessante links om Hyphephilia

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher