Vand

Pride Flag

Fetich for

Vand

Officielle navn
Kategori

Aquafili

Seksuel tiltrækning til vand

En seksuel tiltrækning til vand, steder med vand og aktiviteter under vand.

Fetich for vand og have sex i eller omkring vand. Dette kan omfatte svømning, leg i poolen, bådture, vandsport og meget mere. Det er ofte forbundet med en kærlighed til eventyr og udforskning.

Mange mennesker har en fetich for at være i eller nær vand og nyder aktiviteter, der involverer det. De kan være tiltrukket af vandets kraft som stærke strømme eller kraftige bølger, eller de kan simpelthen føle sig afslappet, når de er i nærheden af vand.

De kan også finde glæde ved aktiviteter som svømning, snorkling, sejlads og fiskeri. For nogle mennesker kan det være en kombination af alle disse ting. Uanset årsagen kan det at have en fetich for vand være en spændende og stimulerende måde at udforske din seksualitet på.

Interessante links om Aquafili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher