Helvede

Pride Flag

Fetich for

Helvede

Officielle navn
Kategori

Stygiofili

Seksuel ophidselse af tanken om helvede og fordømmelse

Stygiofili er en relativt sjælden form for seksuel fetichisme, hvor personer bliver ophidset af tanker eller fantasier om at blive straffet, ofte i en slags helvedesmiljø. Den kan omfatte aspekter af masochisme, sadomasochisme og endog ydmygelse. Udtrykket “Stygiophilia” stammer fra den græske gud Styx, som herskede over en af de floder, der omkransede Hades (den antikke underverden).

Størstedelen af de mennesker, der har denne fetich, er mænd, selv om der også er nogle kvinder, der rapporterer, at de har det. Denne fetich er relateret til fantasier om visse former for straf og smerte, såsom at få smæk eller piskeslag. Nogle mennesker oplever ophidselse, når de tænker på at blive kastet ned i en mørk afgrund eller brænde i Helvedes ild. Det kan også være forbundet med følelser af skyld eller magtesløshed i forhold til fysisk eller følelsesmæssig smerte.

I nogle tilfælde indebærer stygiofili bondage- og dominansfantasier. Folk kan fantasere om at blive lænket og tortureret med varme jern, pisket, indtil huden går I styler, eller udsat for andre former for tortur og ydmygelse. Disse fantasier drejer sig som regel om en magtdynamik mellem den person, der udsættes for straffen, og en autoritetsfigur, der påfører den – typisk et gudelignende væsen fra helvede som Satan selv.

a young woman swallowed by hell

Det er vigtigt at bemærke, at stygiofili ikke nødvendigvis betyder, at personer nyder fysisk smerte i det virkelige liv eller ønsker at blive skadet i virkeligheden. I stedet er det blot en del af deres fantasiliv i forbindelse med sexlege. Som med enhver form for BDSM-leg bør sikkerhedsprotokoller altid følges, når man deltager i stygiofile aktiviteter med en partner – begge partnere bør forhandle klare grænser på forhånd, så alle ved, hvad de er trygge ved og kan give deres samtykke uden tøven.

Oprindelsen af denne fetich er stadig noget mystisk; nogle mener dog, at den kan have noget at gøre med frygtbaserede nydelsesreaktioner som en evolutionær tilpasning for at overleve. Det er muligt, at vores forfædre oplevede frygt, når de blev konfronteret med fare (f.eks. ved at stå over for vilde dyr), men derefter oplevede nydelse, når de var i stand til at overleve sådanne møder uskadt – og dermed blev de ubevidst forberedt på fremtidige farescenarier, hvor de kunne opleve behagelige fornemmelser, selv om de følte sig bange.

Som med enhver form for seksuel aktivitet, der involverer BDSM-lege, er kommunikation nøglen, når man deltager i stygiofile aktiviteter – både før og under selve akten – så alle involverede parter forstår hinandens ønsker og grænser klart, før man går videre med nogen form for fysisk interaktion. Derudover kan sexologer og psykologer om nødvendigt yde støtte til dem, der har problemer med intense seksuelle lyster eller traumatiske minder i forbindelse med smertefulde oplevelser fra fortiden, som kan udløse disse typer lyster i nogens sind i dag.

Interessante links om Stygiofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher