Nakkeost

Pride Flag

Fetich for

Nakkeost

Officielle navn
Kategori

Smegmafili

Seksuel tiltrækning til nakkeost

En person, der nyder oralsex med en mand, hvis penis har meget smegma, eller “nakkeost” (det osteagtige fnulder, der samler sig mellem glans og forhuden eller omkring klitoris og skamlæber.

Denne fetich anses for at være en af de mere sjældne. Ofte forbundet med homoseksualitet, men ikke altid.

Nogle personer higer efter den stærke lugt af uvaskede kønsorganer og tænder seksuelt på det. De kan f.eks. bede deres partnere om at gå dage eller uger uden at bade, for at de kan producere smegma, et filmagtigt slim i deres kønsorganer, så det kan snuses, slikkes og indtages.

Den “smegofile” har ofte særlig glæde af lugten og smagen af smegma, der dannes omkring kanten af ​​hovedet på en penis. I sjældne tilfælde kan “osten” fra kønsområdet opsamles, og derefter tørres af på deres partners læber eller ansigt. Sidstnævnte som et middel til nedværdigelse og ydmygelse.

Sundhedsrisiciene ved at engagere sig i “smegma-leg” er mindre end ved Koprofili, men bakterielle infektioner og mavesygdomme kan forekomme, især hos dem, der hengiver sig til dette
aktivitet for første gang.”

Interessante links om Smegmafili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher