Smuglyt

Pride Flag

Fetich for

Smuglyt

Officielle navn
Kategori

Ecouteurisme

Seksuel ophidselse ved smuglytte til nogen have sex

Fetich for at lytte / smuglytte til nogen have sex, uden tilladelse. Tænding ved at opleve ting gennem lyd.

Ecouteurisme, eller “lyttende voyeurisme“, er en mindre kendt, men stadig mere populær fetich blandt personer, der føler sig ophidset af at lytte til private samtaler og intime lyde mellem to eller flere samtykkende parter. Det er blevet beskrevet som processen med at “lytte med på noget sexet” og kan omfatte alt fra erotisk ladet hvisken til pikant hovedpudesnak og stønnen af nydelse.

Nogle vil måske betragte ecouteurisme som pervers eller uetisk adfærd, men når det praktiseres ansvarligt og med fuldt samtykke mellem alle involverede parter, kan det give en spændende oplevelse for alle involverede parter – og åbne op for en verden, der tidligere blev holdt skjult bag lukkede døre. For dem, der ønsker at udforske denne form for voyeuristisk nydelse yderligere, er det vigtigt at huske at forblive sikker ved at forblive anonym på alle tidspunkter, samtidig med at man sikrer sig, at alles komfortniveau respekteres under hver session

Interessante links om Ecouteurisme

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher