Kulde

Pride Flag

Fetich for

Kulde

Officielle navn
Kategori

Psykrofili

Seksuel ophidselse af at være kold eller ved at se andre blive kolde

Psykrofili (eller mere korrekt “psychrophilia”) refererer til en seksuel fetich, hvor individet bliver seksuelt ophidset af at være kold eller ved at se andre blive kolde. Dette kan indebære at nyde kolde brusebade, svømme i koldt vand, være udenfor i koldt vejr uden passende tøj, eller endda ved at se andre gøre disse ting.

Som med mange feticher, er årsagerne til, at nogle mennesker udvikler en bestemt præference eller tiltrækning, varierede og kan være sammensatte. De kan stamme fra en tidlig seksuel oplevelse, der involverede kulde, en dybere psykologisk forbindelse til følelsen af kulde, eller blot en simpel fysisk tilfredsstillelse fra den specifikke fornemmelse.

Interessante links om Psykrofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher