Højder

Pride Flag

Fetich for

Højder

Officielle navn
Kategori

Acrofili

Seksuel tænding på højder

Højdefetichisme, er en form for seksuel ophidselse, der er forbundet med at være på høje steder. Det kan involvere både det fysiske sus og adrenalin ved at stå i store højder samt det psykologiske spændingsmoment ved at forlade sin komfortzone og stå over for sin frygt. Folk, der oplever denne form for fetich, kan klatre op i høje bygninger, broer eller endda bjerge for den rene fornøjelses skyld. Andre vil måske udforske en eksisterende struktur som f.eks. en havnekaj, en balkon derhjemme eller en vinduesstige uden for deres soveværelse. Denne form for fetichisme kan også have et ekstra element af fare, der giver et unikt sus og skaber en stor følelse af spænding. For at sikre, at sikkerheden er altid en prioritet, bør de, der dyrker denne fetich, klatre sikkert og bruge beskyttelsesudstyr som hjelme, seler og reb, når de går op i højden. Der findes også adskillige organisationer, der tilbyder undervisning i sikker klatringsteknik.

Ud over den fysiske spænding ved at være i store højder finder nogle mennesker, at deres fetichisme også er forbundet med fantasier om at flyve eller være en ørn, der svæver gennem himlen. Dette kan være en utrolig stærk oplevelse og er kendt for at fremkalde en spirituel følelse hos nogle mennesker. Derudover er der mange mennesker, der finder, at klatring virker beroligende og meditativt, hvilket giver dem mulighed for at rense deres sind og nyde en følelse af frihed, mens de klatrer højere op.

Interessante links om Acrofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher