Læse / høre erotiske ord

Pride Flag

Fetich for

Læse / høre erotiske ord

Officielle navn
Kategori

Narratofili

Seksuel ophidselse ved at læse eller høre erotisk ladede ord og lyde

Seksuel ophidselse ved at læse eller høre erotisk litteratur eller erotisk ladede ord og lyde.

Narratofili er en seksuel fetich med fokus på historier eller fantasier. Folk, der identificerer sig som narratofile, nyder at engagere sig i fantasi og historiefortælling, ofte i form af rollespil. Dette kan indebære at spille fantasien ud, enten alene eller sammen med en partner, skrive historier eller scenarier, diskutere detaljerede fantasier og dagdrømme om potentielle situationer.

I modsætning til nogle andre feticher kræver narratofili ikke nogen fysisk aktivitet for at være behagelig. I stedet finder narratofile nydelsen i den mentale stimulering ved at forestille sig og konstruere unikke historier eller scenarier, som derefter kan diskuteres med deres partnere. Disse samtaler kan omfatte detaljer som f.eks. tøj, situation og dialog i historien.

Man mener, at narratofili giver en person mulighed for at udforske sine egne ønsker og fantasier uden at skulle udleve dem i virkeligheden. Dette kan være en fordel for dem, der ikke kan eller ikke har det godt med at udforske disse tanker fysisk, men som stadig ønsker at opleve den nydelse, der er forbundet med disse ønsker. Ved at give personer mulighed for at diskutere deres fantasier åbent uden frygt for at blive dømt eller latterliggjort kan narratofili også bidrage til at opbygge tillid mellem partnere og fremme gensidig respekt for hinandens grænser og ønsker.

Minder om vikarfili, hvor det dog mere handler om at lytte til andre seksuelle erfaring mv.

Interessante links om Narratofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher