Kriminelle (tiltrækning til)

Pride Flag

Fetich for

Kriminelle (tiltrækning til)

Officielle navn
Kategori

Hybristofili

Seksuel tiltrækning til kriminelle

En seksuel tiltrækning til nogen, der vides at have “begået en forargelse eller forbrydelse, såsom voldtægt, mord eller væbnet røveri.”

I nogle tilfælde er den person, der er i fokus for seksuel lyst, blevet fængslet. I nogle tilfælde kan hybristofilien tilskynde eller tvinge deres partner til at begå en forbrydelse. I begge tilfælde har den hybristofile typisk fantasier om at være sammen med den kriminelle og deltage i aktiviteter, der er forbudte eller stærkt tabubelagte.

Hybristofili anses for at være en usædvanlig og potentielt farlig seksuel fetich, da det kan indebære en adfærd, der kan have alvorlige juridiske eller livstruende konsekvenser.

Interessante links om Hybristofili

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher