Jeans

Pride Flag

Flag for Jeans Fetish
Fetich for

Jeans

Officielle navn
Kategori

Jeansfetich

Seksuel tiltrækning til Jeans.

Jeans er en populær beklædningsform for mange mennesker, og dermed er der mulighed for at bruge dem som en del af din seksuelle udforskning. Uanset om det er gennem stramheden af visse stoffer eller den form, de skaber, når de bæres, kan jeans være en interessant måde at blive ophidset på, udforske fantasier og deltage i f.eks. BDSM-aktiviteter. Brug af jeans til seksuel tænding kan omfatte at få din partner til at klæde sig ud i et bestemt par jeans eller få hende / ham til at bære dem, mens han/hun deltager i aktiviteter.

Jeans giver også en interessant taktil overflade til bondageaktiviteter, da deres tykkelse og styrke kan bruges til at skabe unikke oplevelser. Med den rette indstilling er jeans en fremragende måde at udforske din seksualitet på og antænde din passion. Prøv at eksperimentere med forskellige stilarter og materialer for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig!

Nogle jeansfetichister samler på jeans, og kan fylde mange skabe eller rum med bare gamle jeans.

Interessante links om Jeansfetich

Del DIN historie med os andre

person reaching black heart cutout paper

Del din historie

Del din historie til inspiration for andre med samme fetich som dig og få et gratis medlemskab. Det gratis...
person wearing blue denim bottoms

Mit liv med en Jeansfetich

Jeg tænder simpelthen seksuelt på jeans. Jeg tænder både på at piger har dem på, og på selv at...

Vi vil have DIN historie

Jeg ved hvor fantastisk det er for andre med samme fetich at kunne læse om hvordan andre lever med deres fetich. Hvad er det præcis du tænder på, hvordan gør du, er din partner med på det, hvilke udfordringer har du mødt, hvad elsker du ved din fetich… Det og meget mere håber jeg og medlemmerne at du vil dele.

 

Del din historie om DIN fetich, og få et GRATIS medlemskab.

Udfyld formularen her og start med at beskrive din fetich på et overordnet niveau. Så klarer vi resten via e-mail eller ved et personligt online interview hvor vi får talt om netop DIN fetich og hvordan DU lever med den.

 

Start din historie her

Udfyld denne formular og så kontakter jeg dig snarest muligt.

 

Flere
Feticher