1. Introduktion

1. Introduktion

En fetich er en genstand eller en kropsdel, som en person er seksuelt tiltrukket af.

Feticher kan omfatte alle slags genstande, herunder sko, tøj og kropsdele. Nogle mennesker er også tiltrukket af specifikke aktiviteter, f.eks. bondage eller smæk.

Mennesker med feticher har ofte stærke følelser for deres “objekt af begær”, og de kan føle, at de har brug for at have eller bruge deres fetichobjekt for at opnå seksuel nydelse.

For nogle mennesker er fetichobjekter en måde at udtrykke deres seksualitet på, for andre kan de være en kilde til angst eller usikkerhed.

Hvis du tror, at du måske har en fetich, er der ingen grund til at føle dig flov eller skamfuld. Seksualitet er en meget personlig ting, og der findes ikke noget “rigtigt” og forkert.

I denne “onlinebog”, skal vi se nærmere på alle de interessante ting der er ved seksuelle feticher. Hvad er det for noget, hvem har dem, hvordan har de fået dem, hvordan står man ved dem, hvordan fortæller man sin partner om dem og hvordan får man sin partner med på legen.

 

Om forfatteren

Jeg hedder i øvrigt Michael Fray, og er en dansk sexolog og parterapeut.

Mit speciale som sexolog er netop “Fetich”. Jeg underviser i skam og i at turde stå ved sin seksualitet.

 

Michael Fray on stage at Erotic World

Jeg har selv en fetich, og det er naturligvis den der i første omgang gjorde mig nysgerrig på at blive sexolog. Min egen rejse er gået fra ikke at turde nævne min egen fetich og lyster for min partner, til at turde stå på en scene og dele hele min historie. Årh ja, jeg har også været i fjernsynet, avis og podcasts med den.

Jeg har brugt de sidste mange år på at studere min egen fetich, og så sent om i sidste uge opdagede jeg noget nyt. Så blive ikke frustreret hvis du ikke er nået så langt. Du tor måske også du ved alt om din egen fetich. Men lur mig om du alligevel ikke skulle opdage noget nyt en dag. Måske fordi du læser denne online bog.

 

I bunden af hver side, kan du bladre videre til næste side / kapitel.

Du er meget velkommen til at dele håndbogen via dele-ikonerne i bunden.

 

Men husk at det ikke er tilladt at gengive mit arbejde, hverken helt eller delvist, uden min skriftlige tilladelse.

 

Del denne side